piektdiena, 2014. gada 28. novembris

Ezītis


Ezīši var būt dažādās krāsu gammās, pārsvarā pelēko un brūno toņu nianses. Mantiņas lielums 15-20 cm. Pamatā akrila dzija, pildījums - sintepons.
Cena-

Pelīte


Pelītes var pasūtīt dažādās krāsās. Parasti pieejamas ir - pelēkā, balt,. brūnganā un pelēcīgi brūnganā krāsā. Mantiņas lielums 20 cm. Tamborēta no akrila dzijas, pildīta ar sinteponu.
Cena:

Bruņurupucis



Bruņurupuči pieejami gan raibi(attēlā), gan vienkrāsaini. Tamborēti no akrila dzijas, pildīti ar sintepinu.
Cena:

Sivēns


Sivēns tamborēts no akrila dzijas, pildīts ar sinteponu. Mantiņab augstums 15-20 cm, atkarībā no dzijas.
Cena:

Bite



Tamborēta bite no akrila dzijas, pildīta ar sinteponu. Rotaļlietas augstums ap 20 cm (rumpis, galva) + kāju garums.
Cena: 14,00 Eur

Pīlēni un cālēni



Tamborēti pīlēni un cālēni ar zvārgulīti vēderā. Mantiņa ir apmēram 9 cm liela. Tamborēta no akrila dzijas, pildīta ar sinteponu. Actiņas izšūtas ar dziju.
Cena: 5,00 Eur

Heloy Kitty


 Hekoy Kitty kaķenītes pieejamas uz pasūtījumu dažadās krāsās . Lellītes lielums ap 20cm. Var pasūtīt arī lielāku . Tamborēta no akrila dzijas, pildīta ar sinteponu - nav alerģiska, viegli kopjama.
Cena: 8,00 Eur

Zaķēns



Tamborēti zaķi no akrila dzijas, pildīti ar sinteponu. Attēlā redzami paraugi - pieejami dažādās krāsās. Mantiņas augstums 15-20 cm, atkarībā no dzijas rupjuma.
Cena : 7,00 EUR 

Kaķīši



Beidzot nolēmu, ka arī mani darbiņi ir pelnijuši savu mājas lapu un tāpēc sākšu veidot savu tamborēto rotaļlietu emuāru.
 Kaķi - mīļmantiņa jūsu mazulim. Guļosie minkas ir pieejami daž ne dažādās kŗāsās. Mantiņa ir 30-40 cm gara, tamborēta no akrila dzijas, pildīta ar sinteponu.
Cena: 10,00 Eur